perjantai 13. tammikuuta 2017

No chance!

Eihän sitä ovulaatiota kuulunut. Nyt on kyllä maha selkää myöden niin kipeä, että joku on hullusti tai sitten kuukautiset tekevät tuloaan.

Mahakipu on viiltävää koko vatsaan liittyvää ja välillä ainokaisen munasarjan kohdalla on kamala paine ja jomotus. Ruoka ei maita ja mitään ei oikein jaksaisi tehdäkään. Nyt sitten odotetaan, että ensimmäinen kiertopäivä tulee, jotta saadaan aloitettua seuraava hoitokierros.

Kivut on kyllä omituiset... tällaisia ei ole koskaan ennemmin ollut. Eilen jo väsyneenä mietin innoissani, että jos olenkin raskaana. Kuvitelkaa, mitä toiveajattelua!! Sitten muistin, että juurihan mä kävin ultrassa viime viikolla, joten no chance. Ihmisen mieli on kyllä niin omituinen. Endometrioosihan se siellä nämä kivut aiheuttaa!

Viikon alussa eräs tuttu ilmoitti somessa, että odottaa toista vauvaa. Kuvittelun, että tää vauvauutisten aika olisi jo vähän takana, mutta ei. Ihme kyllä, tämä uutinen ei kirpaissut niin paljon, kun olisin odottanut. Taitaa olla niin päivästä ja fiiliksestä kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti