keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Nyt vai ensi vuonna?

Virallinen testipäivä ja odotettavissa ollut negatiivinen raskaustesti. Eilinen päivä meni kaappeja siivotessa ja itkiessä. Tänään on ollut pakko kerätä itsensä. Lapsettomuuden pelko voi todella lamauttaa.


Soitin polille ja ilmoitin tuloksesta. Kysyin myös seuraavasta hoidosta eli pakastealkion siirrosta. Hoitaja sanoi, että seuraava hoito voidaan tehdä vasta toiseen kiertoon. Ihmettelin tätä, koska olen ymmärtänyt että, jos sinua ei ole punktoitu, voidaan pas tehdä heti seuraavaan kiertoon. Mitään tukilääkitystä ei käytettäisi, vaan hoito tehtäisiin luonnolliseen kiertoon. Puhelu päättyi näihin suunnitelmiin.


Puhelun jälkeen tajusin, että hoito siirtyisi polin joulutauon vuoksi ensi vuoden puolelle. Endometrioosini ei saisi olla turhaa hoitamatta, joten soitin takaisin. Tällä kertaa hoitaja oli hieman paremmin selvillä asioistani ja ehdotti, että hoito tehtäisiinkin heti seuraavaan kiertoon. Aikoi vielä varmistaa asian lääkäriltä.


Iltapäivällä sain viestin, jossa varmistettiin pas-hoidon aikaistaminen ja että minun pitää olla polille yhteydessä kierron alussa.


Ei muuta kuin uutta yritystä kehiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti