lauantai 15. lokakuuta 2016

Palkitaanko odotus?

Vihdoin prosessi etenee. Luovuttajamme kierto alkoi tänään ja huomenna hän aloittaa hormonipistokset! Jännittävää. Prosessi ei ole edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Luovuttajalla oli jo reilu pari viikkoa sitten vuotoa ja luulimme, että kierto alkaa. Lopetin itse ohjeiden mukaisesti e-pillerit ja oma kiertoni alkoi niinkuin pitikin. Harmillista oli, että luovuttajan kierto ei alkanutkaan. Minä kuitenkin kärsin kuukautiset ja aloitin estrogeenihoidot Estradot-laastareilla.

Olen ollut laastareista kipeä niiden aloituksesta lähtien, Mahaa kipristää ja selkää särkee. Joudun päivittäin syömään särkylääkkeitä. Mahakin on aivan sekaisin, mukavia haittavaikutuksia.

Mutta jos hoito tuottaa toivotun tuloksen, nämä kivut ovat pikkuasia. Itseasiassa, tuntuu että näitäkin kipuja kestää paremmin, kun tietää että niille on positiivinen syy - hoidot edistyvät. En malta odottaa!!! Voi kun luovutetut solut olisivat kelpoja ja niitä tulisi riittävästi. Tietysti yksikin riittää, jos siitä syntyy meille lapsi.

Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti