keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kaunis alkio

Tänään vihdoin koitti siirto. Lääkäri kyllä mietti tätä ensin ja konsultoi osaston ylilääkäriä myös. Minulla oli viime viikolla Lugesteronin aloituksen yhteydessä vuotoa, joka kylläkin päättyi lyhyeen. Tiistain ultrassa löytyi myös kysta, joka oli oikeassa munasarjassa edelleen.

Kaiken neuvottelun jälkeen siirtoon kuitenkin päädyttiin ja nyt todella täytyy toivoa, että se oli viisas ratkaisu. Siirto on minulle tuttu operaatio, jotennsitä en jännittänyt. Kova pissahädän tunnekin vain tuo tyytyväisyyttä, koska sen avulla kohtuun saadaan hyvä näkyvyys. Kun biologi luovutti munasolun lääkärille siirrettäväksi hän sanoi nimeni ja " kaunis alkio siirrettäväksi".

Meidän luovuttaja antoi meille todellisen lahjan. 16 munasolusta 11 oli lähtenyt kehittymään, kolme oli jo pakastettu, tänään siirrettiin luokan aa TOP-alkio ja loppuja vielä jatkoviljeltiin. Eli pakastimeen menee mahdollisesti vielä lisää alkioita. Kaikki balstokystejä, joten hyvänlaatuisiksikin todettuja, kun noin pitkälle ovat hyvin kehittyneet.

Siellä se nyt kohtuontelossa on suojassa ja toivottavasti pysyykin, ainakin seuraavat kahdeksan kuukautta. Lugesteron ja Estradot jatkuu ensimmäisen kolmanneksen ajan jos raskaudun. Lisäksi tänään alkaa asa ja minihepariini. Parin viikon päästä pelottava raskaustesti.

Piinapäivät olkaa armolliset!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti