sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Toiveita toiveiden perään.

Uusia uutisia. Kävin viime viikolla kp 11 ultrassa ja kohdun limakalvo oli kasvanut kauniisti. Ainokaisessa munasarjassani kasvoi myös kaunis 16mm follikkeli. Kiertoni on siis ainakin näin alussa lääkityksen pois jätön jälkeen lyhyt. Sain tehtäväksi tikutella oviksia muutaman päivän. Testien mukaan en kuitenkaan luonnollisesti ovuloinut. Pistin sitten perjantaina Pregnylin eli irroituspiikin. Näin tehtiin, koska blastokysti siirretään luonnolliseen kiertoon.

Alkavalla viikolla olisi sitten alkion siirto, jos alkion sulatus onnistuu ja alkio säilyy. Nyt kaikki toiveet korkealle, jotta siirtoon päästään. Sitten alkaakin taas uusi toivominen.

Koko loppuvuosi on ollut niin hulinaa, että ajatuksissa on ehtinyt olla muutakin kuin tämä prosessi. Lähipiirissä syntyi juuri lapsi, ja voi kuinka suuri toive omasta taas syntyi. Alkioita pakkasessa on yhteensä kuusi, eli ensi viikolla on sitten yritys 1/6. Olen elänyt terveellisesti, mutta ilman suurempia kriiseilyjä. Stressiä on kyllä ollut, mutta sekin onneksi pian helpottaa. En jotenkin usko, että jokaisen suklaapalan ja leivän viipaleen laskemisella on merkitystä. Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti